Přeskočit na obsah
CHALLENGEME
Účet

Smazání účtu Challenge Me

V Challenge Me můžeš kdykoliv smazat svůj účet a všechna přidružená data přímo v aplikaci.

Postup (v aplikaci)

  1. Otevři aplikaci Challenge Me
  2. Otevři boční menu a klepni na Nastavení
  3. V sekci Účet klepni na Smazat účet
  4. Potvrď akci

Jaká data budou smazána

Po smazání účtu jsou trvale odstraněna tato data:

  • E-mailová adresa
  • Zobrazované jméno
  • ID uživatele
  • Veškeré výsledky výzev a statistiky (skóre, mapa mozku, úspěchy)
  • Záznamy v žebříčku

Doba uchování

Data jsou smazána okamžitě po potvrzení v aplikaci. Záložní kopie v interních systémech jsou trvale odstraněny do 30 dnů.

Alternativní postup

Pokud nemůžeš použít aplikaci (např. ztracený přístup), napiš nám na info@challengeme-app.com s předmětem „Žádost o smazání účtu“. Účet smažeme do 30 dnů.

Kontakt

info@challengeme-app.com

Poslední aktualizace: říjen 2026